czwartek, 18 lipca 2013

Pasta jajeczna

Smak pasty jajecznej to chyba dla wielu z nas smak dzieciństwa...i nadal jest ona częstym gościem na mym stole zwłaszcza przy dobrym śniadaniu, i z racji tego postanowiłam także przyrządzić wersję dla Julki :)

Składniki:
  • 2 jajka
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • do wyboru  natka pietruszki, szczypiorek lub koperek (ja użyłam całego trio)
  • opcjonalnie szczypta pieprzu
 Przygotowanie:

Jajka ugotuj na twardo, a w międzyczasie posiekaj wybrane zioła. Wystudź jajko i rozdrobnij widelcem, dodaj do niego jogurt oraz zioła, pieprz, wszystko wymieszaj i śniadanie gotowe.
                                     SMACZNEGO 

        

4 komentarze :

  1. Zaraz zrobiei ja na jutro do pracy. Akurat mam w domu wszystkie skladniki :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Mam nadzieję że pasta smakowała :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Zrobilam pare dni temu dla siebie :) Smacznie, zdrowo i szybko - super! Dzieki!

    OdpowiedzUsuń